Centrum Klip

Her i Centrum Klip sætter vi dig i centrum. Vi lægger vægt på altid at have tid til en grundig samtale om, hvilke muligheder der er for den behandling du ønsker, og hvad der passer til din person. Vi er altid med på, at give gode råd eller komme med ideer til dit hår. Vi er to uddannede frisører i Centrum Klip, Hanne og Dorte, som begge har mange års erfaring fra frisørbranche. Vi kan begge hjælpe dig med alt indenfor hår styling og farvning. Vi har i øvrigt lige så mange mandlige som kvindelige kunder i butikken, og har haft det igennem alle årene.

Bryn og vipper, make-up og ansigtsbehandling

Derudover tilbyder vi også farvning af dine bryn og vipper og du kan også få lagt make-up. Hvis du mangler en lækker make-up, sælger vi mange forskellige produkter fra La Biosthetique. Trænger du til lidt selvforkælelse eller kender du nogen der kunne have brug for at blive forkælet, er der også mulighed for at få en god ansigtsbehandling.

Centrum Klip finder tid til dig

Hvad enten du blot skal af rettet pandehåret, skal have håret sat op til fest, eller noget derimellem, så finder vi en tid til dig. Kig forbi vores hyggelige lokaler eller ring og bestil en tid.

Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag 9:00 – 17:00
Onsdag 9:00 – 17:00
Torsdag 9:00 – 17:00
Fredag 9:00 – 18:00
Lørdag 8:00 – 12:00
Centrum Klip v/ Hanne Bedemann
Stationsvej 18 C
4293 Dianalund
Telefon: 58 26 50 80
Mail: hanne@centrum-klip.dk