Butik Havehuset
Dr. Sells Vej 16 B
4293 Dianalund
2678 4293

I hjertet af Dianalund ligger en hyggelig butik med fine ting til hus og have. Indehaverne Lotte og Elisabeth fører et stort sortiment af dekorationer og brugskunst med udgangspunkt i blomster og planter til inden- og udendørs brug.

Her finder du den perfekte værtindegave. Hvis modtageren ikke har “grønne fingre”, tilbyder Butik Havehuset bl.a. gourmetlakrids fra Johan Bülow. Her finder du også gaven til fødselsdagsbarnet eller brudeparret, der har alt, nemlig luksuriøse gavepakker og -kurve med spændende delikatesser.

Skal du selv holde fest, er Lotte og Elisabeth leveringsdygtig i borddekorationer fra yndige kaffebordsbuketter til overdådige bryllupsopsatser. Butik Havehuset kan levere hele bryllupspakken: Brudebuket, knaphulsblomster, borddekorationer, kirkepynt m.m.

Du får unikke dekorationer tilpasset netop dit festtema – de skønne kreationer laves i et bredt udvalg af beholdere, som er til låns.

Smukke blomster byder velkommen. Lotte og Elisabeth laver plantearrangementer til virksomheder og private. Du er velkommen til at medbringe din egen beholder og få den fyldt med kvalitetsplanter. Hvis du mangler en passende beholder ude eller inde, har butikken et stort udvalg af kurve, krukker og baljer.

Her fås også alskens nips til hus og have: Lanterner, fuglehuse, potter og -bakker og meget andet, der følger tidens tendenser.

Når det gælder begravelsesbinderi, kan Butik Havehuset tilbyde bårebuketter, båredekorationer, kranse med bånd efter ønske, kistepynt, stolerækkebuketter m.m.

Borddekoration til bryllup

Gavekurv med gourmetøl

buket

Skøn buket

gavekurv

Gavekurv med gourmetøl