163 løbere deltog i Torveløbet

Udgivet den 1. juni 2017

Del denne nyhed

Starten på torveløbet gik kl. 19 på en blæsende aften, på pladsen foran Sparekassen Sjælland-Fyn. Alle 163 løbere unge som gamle var klar og tændte, da formanden for Dianalund Udviklingsråd (DUR) Louise Sjøberg fløjtede løbet igang.

Der var løbere med vidt forskellig erfaring med, nogle løb med deres børn, andre stillede op for første gang og nogle for at vinde løbet. Der var præmier til de to første i klasserne pige op til 17 år, dreng op til 17 år, Kvinde og Mand i henholdsvis 4,2 km og 8,4 km.

Alle tiderne ved årets torveløb

Løbet i år blev målt med professionelt udstyr, det vil sige at alle løbere var udstyret med chip bag på deres løbenummer, derfor kan du kan se alle tiderne på: http://app.lap.io/event/2017-torveloebet/results

Der var vand fra Sparekassen og SuperBrugsen havde doneret frugten, og man kunne få stillet sulten hos Henrik Slagter der diskede op med gode pølser og steg. Da alle løbere var kommet i mål og præmieoverrækkelsen var overstået, var der lodtrækning blandt alle løbsnumrene, om en masse flotte gaver fra Dianalund Centrets butikker.