Alternativ julekalender

Udgivet den 25. november 2020

Del denne nyhed

Hvad skal eftertiden huske år 2020 for?

Sidste år påbegyndte Lokalarkivet i Dianalund en tradition, hvor vi bad vore brugere om at indsende et foto eller en artikel om det, de syntes eftertiden skulle huske fra 2019. Den tradition fortsætter i år.

Sidste år var det indvielsen af parken ”På Banen”, der løb af med sejeren. Men der kom mange andre gode forslag ind: lukning af Brandstationen på Filadelfia, et hus, der brændte i Karsholte, Grundlovsfesten og mange andre ting.

Borgmester Gert Jørgensen og kulturminister Joy Mogensen venter på at tale ved den alternative festival på Parkeringspladsen ved Dianalundcentret i foråret 2020

I år er den alt overskyggende begivenhed nok Coronakrisen. Men andre begivenheder kan måske tænkes. Og apropos Coronakrisen: hvilket foto, brev eller artikel vil blive det ikoniske billede af Coronakrisen i Dianalund?

Send dit foto eller brev ind til Lokalarkivet til jmog@soroe.dk eller læg det i vores røde postkasse i Borgerhuset. Du kan også aflevere det i åbningstiden, torsdage kl.13-17.

Alle bidrag vil blive udstillet i Arkivet december og januar. En gruppe på 7 personer vil udpege vinderen først i januar.

Jørgen Mogensen, arkivleder