Indlæser Begivenheder

AB/CD Rock – rockmusikkens 100årige historie på 1 time

Del dette arrangement

Rockmusikken begynder lige lidt før 1915, men det skal vi nu ikke hænge os i. Ude på marken går slaverne og plukker bomuld, og overvejer hvordan han kan lave sig en ”bomulds-blues” … og så har vi balladen.

Problemet er, at en i orkesteret insisterer på, at rockmusikkens historie og det omkringliggende samfund hænger sammen. Så han gennemgår sideløbende 100 års krige, politik og samfundsudvikling. Det komplicerer det hele lidt, hvis man samtidig skal nå at præsentere Robert Johnson, Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, The Beatles, Rolling Stones, Cream, Doors, Led Zeppelin, Hendrix, Steppeulvene, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Guns N Roses, AC/DC, Europe, Van Halen, DAD, Nirvana, White Stripes, Carpark North, med flere – faktisk en del flere. For ikke at tale om de sidste 10 års statsfinansierede stem-hjem kultur.

Masser af sange i et hæsblæsende tempo

Her blandes originale sange med egne kompositioner, blandet op med en stribe medleys, så det hele nåes!

Musikerne leveres i det hele taget på et særdeles højt niveau, så også de voksne gider være med. Dialogen flyder i et vildt tempo, og satiren og humoren gennemsyrer det hele. Virkeligheden overgår i øvrigt på alle måder fantasien, når man lige får tænkt over det. Men lad endelig være med det!

Børnene kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses, bandet bytter instrumenter mens de spiller, der undervises i luftguitar og en masse andre aktiviteter, der gør det sjovt og spændende, og samtidig bidrager til en forståelse af rockmusikkens og verdens udvikling.

Hvem er AB/CD

AB/CD Rock for børn: Anders Bo Jespersen (Medina), Emil Bendixen (Mike Tramp, Anne Linnet, Momb, The Scarecrows, MusikPolitiet mfl.), Nils Krøyer (B-Joe Mike Tramp, BTBW, MusikPolitietmfl.), Allan Tschicaja: (Pretty Maids) præsenterer stolt 1 times rigtig rockshow for børn i alderen 3 til 12 år samt voksne i alderen 18 til 100 år.