Indlæser Begivenheder

Cirkus Mascot i Dianalund

Del dette arrangement

25. Sæson

Cirkus Mascot er ude på de danske landeveje på 25. sæson. De gør det for at nå ud til familier, der ønsker at opleve levende underholdning. Hele vejen har det været Cirkus Mascots mål at skabe store oplevelser for alle familier. Oplevelserne er blevet finpudset år for år, med fødderne i savsmulden.

Jubilæumsturne

Denne indbefatter sjove puddelhunde, dejlige ponyer, sprælske geder og søde grise. Puddelhunden Bobby og Grisen Yrsa deltog i ’Danmark har talent’ på TV2 og blev præsenteret af deres mor, cirkusdirektør Marianne.

Der er også artister fra tidligere år, som har opdateret deres evner, så der nu er der tale om et nyt niveau af nervepirrende spænding. Tatyana, ”luftens heltinde” flyver op under teltets top og hendes søn, Husik, optræder med et forrygende hula-hop show og et jonglerings-nummer. Disse to numre er i år kombineret. Derudover er der selvfølgelig spasfulde Klovn Gulio. Han har i år sin datter, Juliya, som assistent. Begge er de friske på nye, komiske og festlige fjollerier.

Cirkus Mascots 25 års jubilæumsforestilling – er i HØJT HUMØR og det hele er til ære for jer og for den cirkusmagi, vi insisterer på!

Du kan opleve Cirkus Mascot tirsdag den 26. juni kl. 17 ved Dianalund Motor

Tid:
26. juni 2018 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Dianalund Motor
Ventemøllevej 51
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 130 – 210,-
Se mere her:
http://www.cirkus-mascot.dk/dianalund/