Indlæser Begivenheder

Efterårsudstilling ”LOKAL FUNDERET KUNST” Kunstnere med tilknytning til Dianalund

Del dette arrangement

I 2016 var “Kunstnergårdens Efterårsudstilling” meget velbesøgt, dette håber hele holdet naturligvis på vil gentage sig i år.

Fernisering

Der er i år fernisering lørdag den 14. oktober kl. 13, hvor udstillingen holder åbent til kl 17. Søndag åbnes der fra kl. 10 til kl. 15.

Lokal funderet kunst

– Det er andet år, vi afvikler denne udstilling “Lokal Funderet Kunst”, der er bygget op omkring kunstnere, der bor i – eller har boet i Dianalund, eller som er med i Kunstnergårdens Stenhuggerlaug, fortæller Poul Odgaard, der er leder af stenhuggelauget. Han fortsætter:  – Publikum var meget begejstrede for den store alsidighed i udstillingen hvro både billedkunst, glaskunst, smykkekunst og stenskulpturer blandede sig i de restaurerede udstillingslokaler i Kunstnergårdens hovedhus.

Gratis adgang

Der er gratis adgang begge dage og de fleste af kunstnerne vil være til stede under selve udstillingen. De udstillende kunstnere på årets udstilling er:

Billedkunst: Bibs Ørvad, Helmer Breindahl og Allan Hansen. Glaskunst: Helle Breindahl, Annette Raaschou van der Star og Vibeke Beyer

Smykkekunst: Karen Koldsø, Lene Thygaard.

Stenskulpturer: Poul Odgaard, Rune Glyholt, Jasmin Jensen, Annette Raaschou van der Star, Torben Gregersen, Bent Frederiksen, Kasper Mecklenburg, Henning Johansen og Niels Gorm Christensen.

Tid:
8. oktober 2017 kl. 8:00 - 17:00
Sted:
Kunstnergården
Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. Gratis,-