Indlæser Begivenheder

Foredrag om sorg, sorggrupper og livet

Del dette arrangement

GRATIS FOREDRAG

Jeg vil fortælle min historie om, da jeg mistede min far som teenager, og hvordan det har været med til at forme mit liv. Derfor vil gerne invitere dig til et oplæg om sorg, hvor jeg vil fortælle om mine erfaringer, samt give gode råd til, hvordan man kan hjælpe andre gennem en svær tid.

Hvem er jeg

Mit navn er Rune Trappaud Rønne, er 28 år og bor i Slagelse med min kone og vores barn. Jeg er til daglig folkeskolelærer og sætter en stor ære i at være sammen med børn og unge på godt og ondt.

En naturlig reaktion

Sorg er en helt almindelig reaktion, som de fleste mennesker oplever i forbindelse med et tab. Alle mennesker reagerer forskelligt og kan fx opleve afmagt, vrede, ensomhed, magtesløshed og selvbebrejdelser. Men sorg vil med tiden oftest udvikle sig til et savn, som man kan lære at leve med. Jeg vil fortælle om, hvilke følelser jeg selv havde, sætte ord på de svære situationer og oplevelser, samt give indsigt i, hvad personer, som har mistet, har brug for (og ikke brug for).

”Sorg er en kærlighed man ikke kan blive af med” – Johannes Møllehave

Sorggruppe for unge

Afslutningsvis vil jeg fortælle om mit nye initiativ, hvor jeg netop er i gang med at oprette en sorggruppe i Dianalund (Sorø Kommune) for børn og unge, som har mistet.

Tid:
8. november 2018 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Multisalen
Sømosevej 50
4293 Dianalund
Find vej: