Indlæser Begivenheder

Grundlovsfest i Dianalund

Del dette arrangement

Programmet for dagen

09:30 Fælles morgenbord

10:00 Velkomst ved Borgmester Gert Jørgensen

10:15 Morgenandagt + morgen sang, ved præst Bo og organist Lea

10:30 Musik ved D-Band

11:00 Lions Club med årets lokale prisuddeling

11:30 Frokost og musik med D-Band

12:00 Veteranbiler

12:30 Hilsen fra DUR

13:00 Grundlovstale ved Regionrådsformand Heino Knudsen

13:30 Lokal politiker debat/duel

14:00 Musik: D-Band

15:30 Tak for i dag

Tag til grundlovsfest i Dianalund

Er du klar til at tage mand, kone, børn, bedsteforældre og venner med til årets grundlovsfest i Dianalund? Dagen fejres med et væld af aktiviteter ved borgerhuset. Du kan få dig en snak med de lokale foreninger, dine lokale og regionale politikere, møde vælgerforeninger, interesseorganisationer og lokale ildsjæle der brænder for dit nærmiljø!

Klatretårn, hoppeborg og spejderbål

Send ungerne op i klatretårnet, ud i hoppeborgene, op på “rodeotyren” eller over til spejdernes bål, så bliver der til gengæld sørget for god og gedigen underholdning til alle hele dagen igennem.

Lokale talere til Grundlovfesten

Sorø kommunes Borgmester Gert Jørgensen kommer og åbner dagen kl. 10.00 og Regionrådsformand Heino Knudsen for region sjælland holder grundlovstale kl. 13.00.

Sorø Kommune deltager i Grundlovsfesten 2018

Du kan møde repræsentanter fra Sorø Kommune der vil fortælle om arbejdet med kommunens kommende Vision og strategi. Visionen tager udgangspunkt i FNs 17 Verdensmål. Du kan komme og give dine input til hvad du synes er vigtigt Sorø kommune sætter fokus på.

Foreninger du kan møde til Grundlovsfesten

DTH håndbold, er en af de foreninger der deltager ved grundlovsfesten den 5 juni.🤾‍♀️
-Test din præcision og skudkraft med deres medbragte skudmåler, og få en snak om hvad DTH går og “roder” med – udover at være kommunens flagskib indenfor håndbold verdenen!
Vi glæder os til at se jer👍

Dianalund fodbold er ligeledes en af de mange foreninger der kommer og er med til at gøre Grundlovsfesten i Dianalund super sjov.

Lokalarkivet har åben Grundlovsdag. Udover at I kan se den roste udstilling om Arbejderbevægelsen i lokalområdet, har Jørgen Mogensen også lavet en konkurrence i dagens anledning, hvor der kan vindes en spændende præmie.

Er du til bål hygge og snobrød – Så skal du da komme til Grundlovsfest og snakke med Spejderne️. KFUM spejderne – Ludvig Holberg gruppen deltager i Grundlovsfesten og er vejret til det, laver de bål og måske snobrød og pandekager.

Dianalund Skakklub deltager i Grundlovsfesten, så lige meget om du er en super skakspiller eller gerne vil prøve for første gang – sidder de parat fra Dianalund Skakaklub til at tage et spil med dig.

Lions Club Dianalund deltager i Grundlovsfesten. Du kan både få en snak med dem om deres arbejde og se når de overrækker Ildsjæleprisen 2018.
Dette foregår omkring kl. 11.00 – og IKKE kl. 13.00 som der står i den annonce der bliver trykt i Ugebladet og Byens blad.

Du kan møde nogle af de frivillige fra Støtteforeningen Hospicegården ved Grundlovfesten. Kom og få en snak om hvordan de frivillige er med til at skabe liv, varme og humor på Hospicegården.

Du kan høre Tersløse kirkes børne-og ungdomskor synge ved Grundlovsfesten. De synger om formiddagen i forbindelse med morgenandagten.

Følg med på Facebook

Frem til arrangementets start, vil der på facebook-siden blive informeret om hvem, hvad og hvor, samt præsenteres de mennesker du kan møde på dagen!

Vel mødt.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/Grundlovsfest-Dianalund-1876856959005598/

Billede fra sidste års grundlovsfest er taget af: Morten Sundgaard

Tid:
5. juni 2018 kl. 9:30 - 15:30
Sted:
Dianalund Borgerhus
Sømosevej 44
4293 Dianalund
Find vej: