Indlæser Begivenheder

Hvorfor har vi et lokalt demokrati

Del dette arrangement

Dianalund Udviklingsråd (DUR) og Sorø Kommune inviterer til en aften i demokratiets navn. Demokratiet er under pres, selv inden for Europas grænser. Men er demokratiet egentlig vigtigt? Og har dit kryds på stemmesedlen nogen reel betydning?

Robert Klemmensen

Kom og hør valgforsker og professor ved Syddansk Universitet Robert Klemmensen give sit bud på, hvorfor vi overhovedet har et lokalt demokrati i Danmark, og hvilke trusler demokratiet står overfor.

Arrangementet er en del af Sorø Kommunes indsats for at styrke valgdeltagelsen.

Alle er velkomne!

Kommunalvalg er tættere på

Rådhuset er tættere på end Christiansborg. Sådan er det også med kommunalvalg – det er tættere på. Vi vælger dem, der på vores vegne skal træffe beslutninger for vores byer, vores veje og vores skoler og prioritere, hvordan vores skattekroner skal bruges. Kommunalvalg handler bl.a. om sundhed, børnepasning, ældrepleje, kultur og miljø – og hvordan vi i fællesskab skal udvikle vores kommune. Den 21. november 2017 har du muligheden for at påvirke din dagligdag direkte.

Førstegangsvælgerne

Er du førstegangsvælger eller har du en i familien der er det, så tag et kig på denne facebookside: https://www.facebook.com/opstemt/

Tid:
13. november 2017 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Dianalund Borgerhus
Sømosevej 44
4293 Dianalund
Find vej:
Se mere her:
http://soroe.dk/politik/kommunal-og-regionsvalg