Indlæser Begivenheder

Konfirmand 2019 – Modeshow og inspiration

Del dette arrangement

INbetween inviterer til en aften i konfirmationens tegn med modeshow og inspiration til den store dag.  Se konfirmationstøj og Blå Mandag outfit og få inspiration til hår, make up, smykker, fotografering mv. fra lokale butikker.

Café Tre Konger

Café Tre Konger danner rammen om arrangementet, og der serveres en let anretning til alle. Derudover er det muligt at tilkøbe drikkelse, kaffe mv.

Efter modeshowet vil der være mulighed for at shoppe i INbetween med gode rabatter.

Billetter

Billetter til arrangementet skal købes hos INbetween eller Tre Konger. Prisen er 100 kr. pr. person og inkluderer indgang, modeshow, en let anretning og en lækker GOODIEBAG til konfirmanderne. Der er plads til 80 deltagere, og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Der sælges som udgangpunkt max 3 billetter pr. konfirmand (1 konfirmand + 2 forældre e.l). Skulle alle billetter ikke blive solgt, kan der i ugen op til arrangementet tilkøbes flere billetter pr. konfirmand til bedsteforældre e.l.

Tilmelding er bindene ved køb af billet, og der gives ikke penge retur for billetter. Det er dog tilladt at videresælge billetter, men det bedes oplyses til INbetween af hensyn til planlægning.

Vi glæder os til at se jer!

Tid:
21. januar 2019 kl. 17:30 - 20:30
Sted:
Cafe Tre Konger
Østergade 3
4180 Sorø
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 100,-