Indlæser Begivenheder

Kuffert fuld af fortællinger på Dianalund Bibliotek

Del dette arrangement

Tilbuddet er for de allermindste 1-3 år, så de kan få oplevelsen af at komme på biblioteket og møde en børnebibliotekar. Og ikke mindst opleve litteratur, der både kan udvikle vores fantasi, empati og give os indsigt og mulighed for fordybelse. Flere undersøgelser peger nemlig på, at vores basale sprogkundskaber, og derved indgangen til læring, grundlægges i vores allerførste leveår. Men sproget kan ikke tilegnes på egen hånd. Det sker igennem interaktionen med andre, og vi voksne er dem der skaber og videregiver en god læsekultur, som børnene tager med sig hele livet.

Med en Kuffert Fuld af Fortællinger skal vi hygge, kigge i bøger og læse en historie op – og måske også synge en sang og sige en remse. Det er samtidig muligt at få lavet et lånerkort eller institutionskort, og få masser af inspiration til hvilke pege- og billedbøger, der kan lånes med hjem.

Denne gang kommer en Kuffert Fuld af Fortællinger til Dianalund Bibliotek. Det er gratis men kræver tilmelding, da der maks. kan være 15-20 børn. Skriv en mail til Sanne på shar@soroe.dk eller ring på 57877010 med dit navn og antal børn.

Tid:
31. maj kl. 9:30 - 10:30
Sted:
Dianalund Bibliotek
Sømosevej 44
4293 Dianalund
Find vej: