Indlæser Begivenheder

Kunstnergården holder udstilling i Kulturhuset 24. juni – 9. juli

Del dette arrangement

Julie Ruberg har i mange år været tiltrukket af leret og dets væld af udtryks- muligheder. Hun har deltaget i mange kurser og har nu værksted hjemme i sin kælder, hvor fugle og skulpturer vokser ud af leret og bliver brændt hos en keramiker i nærheden. De unikke sjove, glade, melankolske, skæve og særlige keramikfugle er udformet i lavaler og dekoreret med penselglasur. Sjælefuglene viser hver sin personlighed, når de kommer ud af leret, og alle har forskellige udtryk. Der eksperimenteres med materialer og dekorationer, så udtrykkene i fuglene er i stadig forandring.

Melek Gyldenris Bozkurt har primært specialiseret sig i det abstrakte. En unik blanding af pouring arts fineste processer over i den mere traditionelle kunst med pensel og spartel. Hun blander gerne de mange forskellige stilarter, hvor Pouring art skaber baggrund for maleriets videre udvikling. Kompositionen og farvesammensætning i malerierne er essentiel for hendes kunst. De seneste værker resonerer også hvordan Meleks mentale liv stille har formet sig i hendes healing proces, når enkelhed, detaljer, balance og rundhed forenes i et organisk udtryk. Alle værkernes udtryk er meget personlige med en dybfølt historie.

Nina Elisabeth Petersen laver akrylmalerier og billedcollager over temaet ”Organismer i vækst”. Enkelte billeder har naturalistiske motiver gemt i de abstrakte mønstre andre påkalder sig en fortolkning, hvor beskuerens fantasi må involveres, hvis billedet skal være andet end en æstetisk oplevelse. Billederne beskæftiger sig med antropocæne landskabsskildringer. Det vil sige landskaber, hvor menneskelig påvirkning af naturen er til stede. Men det er ikke nødvendigvis en dystopisk fortælling, måske mere en varsling om, hvor vi er på vej hen.

Udstillingen i Kulturhuset er åben i weekender fra kl. 14:00 – 17:00

Fernisering fredag den 24. juni kl. 14:00

• Gratis entré til udstillingen i Kulturhuset

• Saltofte Larsen Samlingen åben i samme tidsrum mod entré 50 kr.

Tid:
24. juni kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Kunstnergården
Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund
Find vej: