Indlæser Begivenheder

Kunstudstilling på Kunstnergaarden

Del dette arrangement

Kunstnergaarden åbner en ny udstilling den 30. juli på Nian Pii Johannessen og Hanne Katrine Steensen. Udstillingen kan ses frem til den 8. august. Der er fernisering den 31. juli fra kl. 14 til 17

Om kunstnerne

Nina Pii Johannessen blev som barn inspireret af sin mor som var kunstmaler. Nina er uddannet sygeplejerske, og har fået sin kunstneriske lærdom og undervisning på billedskolen i København samt på Nanyang Academy of Fine Arts samt Life Art Society i Singapore, hvor hun lærte at male på rispapir med kinesiske motiver. De foretrukne materialer er akryl, akvarel og pastelkridt og stilen er naturalistisk, abstrakt og fabulerende.  Efter hjemkomsten fra Singapore bosatte Nina sig i Sorø, hvor hun i dag har atelier i det tidligere hønsehus. Nina er tilknyttet kunstskolen i Ringsted og medlem af kunstsammenslutningen ”12 Soranere”.

Hanne Katrine Steensen livssyn og kunstneriske udtryk, er påvirket af opvæksten på Bornholm. Hanne er uddannet cand.mag. og har undervist i gymnasiet og HF i engelsk og billedkunst. Hanne tilkender sig ikke en bestemt stilart, og det ses tydeligt i hendes mangeartede motivverdener og billedlige udtryk. Hun arbejder i temaer, og der eksperimenteres med stilarterne, skæve vinkler og overdimensionering, når motiverne f.eks. er interiør og stilleben. Beskueren kan derfor ikke regne med at se et realistisk billede foran sig. Materialevalget er både olie- og akrylmaling.  Hanne er medlem af kunstsammenslutningen ”12 Soranere”

Tid:
31. juli 2021 kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Kunstnergården
Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund
Find vej: