Indlæser Begivenheder

Nytårskoncert i Skellebjerg Kirke med Davies & Kristensen

Del dette arrangement

Dette års nytårskoncert byder på klassisk keltisk folkemusik fra Irland, Skotland og Wales. Helen Davies er født i Wales, har været soloharpenist ved operaen i Göteborg og i det irske radioorkester. Hun bor nu i København. Lars Kristensen er født i Hurup, har været med til at starte spillemandsorkesteret Thy Folk og spillede herefter violin i Rumlekvadrillen i seks år. Begge optræder ofte i Danmark, Irland og USA.

Fakta om: Davies & Kristensen
Ny duo på den danske folkemusikscene spiller traditionel folkemusik fra Wales og Irland.Helen Davies

Helen Davies er født og opvokset i Wales og uddannet ved University of Birmingham. Hun har været soloharpenist ved operaen i Göteborg og i det irske radioorkester (RTE Dublin). Fra 1983 til 1989 var hun docent ved The Royal Irish Academy of Music i Dublin. Hendes store interesse for kammer- og folkemusik har hun bragt med fra Dublin til København, hvor hun nu bor. Helen Davies rejser jævnligt til Irland som solist og lærer. Hun er særligt knyttet til den irske komponist Shaun Davey.

Lars Kristensen

Lars Kristensen er født og opvokset i Hurup Thy, hvor han som 18 årig begyndte at spille til folkedans. Han var med til at starte spillemandsorkesteret Thy Folk, og spillede herefter violin i Rumlekvadrillen i seks år. Elev hos professor Henrik Sachenskjold på koncervatoriet i Århus fra 1976 -78, og herefter studier hos violinvirtuosen Anker Buch. Har siden 2000 drevet en omfattende koncertvirksomhed i Danmark, Irland og USA - hovedsageligt med irske musikere.

kilde: http://www.lars-violin.dk/20955997
Efter koncerten

Efter koncerten bydes der på et glas mousserende vin og et stykke kransekage.

Pris

Entré: 50 kr.

Tid:
14. januar 2018 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Skellebjerg Kirke
Tåderupvej 4
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 50,-