Indlæser Begivenheder

Oplev Jesper Thilo og Jacob Fischer på Kunstnergaarden

Del dette arrangement

Tenorsaxofonisten Jesper Thilo og guitaristen Jacob Fischer er to af dansk jazz’ store skikkelser.
Lørdag den 5. marts kommer de til Kunstnergaarden i Dianalund med en eminent rytmegruppe bestående af bassisten Jens Skou Olsen og trommeslageren Anders Provis.

Jesper Thilo fik i tidernes morgen en klassisk konservatorieuddannelse som klarinettist, men fra begyndelsen af 1960erne handlede det om tenorsaxofonen og jazzmusikken. Med sit magtfulde spil, der er inspireret af store swingkæmper som Ben Webster og Coleman Hawkins, har Thilo manifesteret sit navn i det europæiske jazzlandskab. Jesper Thilo har i årevis udfoldet sig som solist og sat markante aftryk på dansk jazz med et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977.

Jacob Fischer er måske allerbedst kendt fra sine år som fast medlem af Svend Asmussens kvartet. Han har også spillet med andre fremragende solister, både danske Christina von Bülow, Hugo Rasmussen og Finn Ziegler samt udenlandske stjerner som Toots Thielemanns, Lee Konitz og Scott Hamilton. Jacob Fischer besidder den sjældne evne at kunne tryllebinde publikummed sin elegant harmoniske beherskelse af guitaren. Også han har modtaget Ben WebstOplev er prisen (i 1996) og en række andre anerkendelser.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sorø Jazz.

Entré kr. 175,-
Reservation: Rune Glyholt, tlf. 4048 0516 eller e-mail: glyholt@post.tele.dk

 

Billeder:

Jesper Thilo Af Hreinn Gudlaugsson – Eget arbejde, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=73012514

Jacob Fischer Af Hreinn Gudlaugsson – Eget arbejde, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=75162384

Tid:
5. marts 2022 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Kunstnergården
Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 175,-