Indlæser Begivenheder

Poetisk guitarmusik på Café Corner

Del dette arrangement

Guitaristen Mikkel Ploug, der overvandt coronaen med vuggeviser på sin altan, besøger Cafe Corner i Dianalund Centret med ”Balcony Lullabies”

Altankoncerter

Jazzguitaristen Mikkel Ploug fandt sidste år en original måde at løsrive sig fra de snærende restriktioner, der forhindrede musikere i at komme ud at spille. Han tog sin guitar med ud på sin altan og gav sig til at spille der. Snart slog ejendommens beboere vinduerne op, lyttede, begejstredes og klappede. Der var både vuggeviser, sentimentale genhør med gamle melodier fra Højskolesangbogen og swingende jazztoner i Mikkel Plougs store repertoire.

Lyt til Mikkel Ploug på Spotify

Gibson guitar

Nu er det lykkeligvis igen blevet tilladt at spille for levende publikum, så Café Corner i Dianalund Centret har grebet chancen for at præsentere Mikkel Ploug søndag eftermiddag den 26. september. Han turnerer takket være støtte fra Statens Kunstfonds sommerpulje.

Mikkel Ploug

Mikkel Ploug spiller på en maghonibeklædt elektrisk Gibson guitar. Han har samarbejdet med en række store musikere og kunstnere i forskelige genrer som saxofonisten Mark Turner (US), den klassiske cellist Jakob Kullberg (DK), koreografen og danseren Tilman O’Donnell (US/DE) og Den Kongelige Ballet.

Mikkel Ploug har desuden udgivet adskillige plader i selskab med internationale musikere, og hans musik har fundet vej til radiostationer som BBC, New York Public Radio og Deutsche Rundfunk. Han er kendt for en varm, eftertænksom blanding af jazz, folk, bluegrass og third stream, personligt og melodisk fremført med en imponerende virtuos beherskelse af instrumentet.

Billetter og kagebord

Kaffe & kagebord: 100,- kr. Herudver kan der købes; vand, øl, vin og sandwich.
Koncerten koster 50 kroner og billetter kan købes i Caféen.
Tid:
26. september 2021 kl. 15:00 - 17:00
Sted:
Cafe Corner
Torvet 15A
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 50,-