Indlæser Begivenheder

Sankt Hans i Børnehøjde 2018

Del dette arrangement

Traditionen tro, byder Dianalund B&U Kultur igen til Sankt Hans i Børnehøjde. Det foregår igen i Dianalund Bypark og pladsen åbner kl. 17.30

Aktivitetsområdet “På Banen”

I år er det lidt specielt da hele overskuddet går til aktivitetsområdet “På Banen”. Derfor har SuperBrugsen i Dianalund også været så venlige at donere alle drikkevarer m.m. Man kan også vinde flotte præmier i lotteriet ved årets børnevenlige Sankt Hans, hvor alt salg går ubeskåret til det nye aktivitetsområde “På Banen”.

Mange meget forskellige præmier

Der er mere end 80 gevinster og heriblandt finder man både familiespil, lækkert til smagsløgene, forkælelse til hår og skæg og wellness, entrébilletter til flere af de mange lokale aktiviteter i Dianalund og omegn (fx Victoria Teatret, Kragerup Gods, Birkegårdens haver, Borgerspil i Ruds-Vedby og DIFs forårsfest) og så alt det andet.

Kom i Byparken

Tag hele familien, vennerne, tæppet og picnickurven under armen, og tilbring et par hyggelige timer i Dianalund Bypark. Båltalen vil i år være ved Bo Christensen, formanden for kultur- og fritidsudvalget i Sorø kommune. Han kommer og holder sin tale kl. 18.30 hvorefter bålet tændes.

Tid:
23. juni 2018 kl. 17:30 - 20:30
Sted:
Dianalund Bypark
Grønningen 18
4293 Dianalund
Find vej: