Indlæser Begivenheder

Tirsdagstræf på biblioteket i Dianalund

Del dette arrangement

Tirsdagstræf får denne gang besøg af Jørgen Mogensen, der er leder af Lokalhistorisk arkiv i Dianalund og har været særdeles aktiv bl.a. som folkeskolelærer, lokalpolitiker og har skrevet mange bøger og artikler.  Jørgen Mogensen vil fortælle om Lokalarkivets udstilling, som handler om Kommunikationsmidlernes udvikling gennem de sidste 40 år.

Den teknologiske kommunikations udvikling

Jørgen Mogensen kommer ind på følgende emner: Kan du huske, hvornår du skrev din første e-mail; hvornår købte du noget på nettet første gang; kan du huske sprit stencils og hvornår var det nu lige, at telefoncentralerne blev automatiseret. Jørgen Mogensen vil også diskutere om en skrivemaskine kan være sexet; om da vi gik fra 16 mm film til streaming; om hvorvidt vhs-bånd er bedre end U-Matic; om den første hjemmeside i Danmark og Dianalund etc. Alt det vil Jørgen Mogensen fortælle om, med udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser. Efter foredraget vil der være mulighed for at se udstillingen i Lokalarkivet om Kommunikationsmidlernes udvikling.

Tirsdagstræf er for alle

Tirsdagstræf er for alle ung som gammel, der har lyst til en sludder og en kop kaffe. Dorte og Helle er klar med kaffe og småkager. Der er ikke tilmelding, man møder bare op.

Tirsdagstræf er i lige uger kl. 10-11:30 på biblioteket i Dianalund. Hvis du synes, at det lyder spændende – SÅ KOM ned på biblioteket. Tag meget gerne din nabo eller ven med, der er plads til alle.

Tid:
29. oktober 2019 kl. 10:00 - 11:30
Sted:
Dianalund Bibliotek
Sømosevej 44
4293 Dianalund
Find vej: