Indlæser Begivenheder

Tirsdagstræf på Dianalund Bibliotek om Borger.dk

Del dette arrangement

Borger.dk er en portal, som giver adgang til myndighedernes selvbetjeningsløsninger og information om det offentlige samlet ét sted. Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, du måtte have omkring fx dit barns skolegang, flytning eller hvordan du laver et fremtidstestamente.

Hvis du leder efter information på internettet, kan det være overvældende at finde sig rundt blandt de mange forskellige sider. Borger.dk kan være et godt sted at starte, når du søger information. På Sorø Bibliotek har Dorte Hansen og Helle Møller Jensen undersøgt, hvordan Borger.dk fungerer og hvordan du kan finde information på siden.

Tirsdagstræf er et arrangement for alle, unge som gamle, der har lyst til at møde nye mennesker og få en snak over en kop kaffe. Du behøver ikke at tilmelde dig, du kan bare møde op. Tirsdagstræf begynder kl. 10 med et kort oplæg om et bestemt emne, og derefter er der tid til kaffe og uformel snak. Arrangementet finder sted hver anden tirsdag kl. 10-11:30 på biblioteket i Dianalund. Hvis du synes, at det lyder spændende, er du mere end velkommen til at deltage. Tag gerne din nabo eller en ven med, alle er velkomne.

Tid:
7. marts kl. 10:00 - 11:30
Sted:
Dianalund Bibliotek
Sømosevej 44
4293 Dianalund
Find vej: