Indlæser Begivenheder

Trailløb Langfredag på kanten af Åmosen

Del dette arrangement

Kom og leg med til de månedlige trailløb i Stenlille og omegn, de vil alle være i den bløde katagori, ingen store præmier og det koster GRATIS.

Løb bliver en leg, når ruten krydres med snørklede stier, bakker, mudderhuller og viftende grene. Under trailløb lægger du knap nok mærke til, at du træner. Kribler det i dig for at prøve trailløb?

Du skal bare have mod på det, alle kan være med

Kunne du tænke dig at komme lidt ud af din comfort zone eller har prøvet det før, så kom og deltag, tag konen, kollegaen, vennen eller en helt anden med ud hvor der er højt til loftet og masser af frisk luft.

Alle kan deltage og kan du løbe 3-5 km. på landevej kan du sagtens være med her.

Løbet starter ved foden af Sorø Vandtårn og derefter løbes der i “Graven”, der løbes på en runde af ca. 2 km. og 1. runde vil være fællesløb hvor ruten vises, derefter gi’s løbet frit til at løbe solo, i hold eller hvad der lige passer den dag.

Tidsgrænsen vil være 70-75 min. og man løber, evt. går noget af ruten, det antal omgange man kan eller har lyst til indenfor tidsgrænsen.

Her mødes vi

Vi mødes alle ved P-pladsen ved Stenlille gadekær kl. 8.30 og kører fælles/sammen til den lille plads ved Rustkammervej 42-52 i Pedersborg ( ved hundeskoven og gangstien over motorvejen ), for foden af vandtårnet, hvor vi starter ca. kl.9.00 eller man kører selv direkte til startsted.

Du må gerne tilmelde dig

Der må gerne tilmeldes ca. antal der deltager.

Alle tager selv drikkevare m.m. med til før/under/efter løbet.
Der vil være kaffe/te til alle efter løbet. (så længe der er noget)

HUSK evt. skiftesko/tøj og strømper til hjemturen.
Ingen tidtagning, ingen afmærkning af rute og intet depot, det klarer man selv.

Tid:
14. april 2017 kl. 9:00 - 10:30
Sted:
Trailløb i Stenlille
Maglemosevej 3
4295 Stenlille
Find vej:
Se mere her:
https://www.facebook.com/events/389534391423983/