Indlæser Begivenheder

Vokalmusik i Tersløse Kirke

Del dette arrangement

Grundet Sorø klosterkirkes renovering er vi så heldige at kunne få lov at lægge hus til en af sommerens festivalkoncerter med Heinavanker Vokalensemble fra Estland.

Tidløs musik fra gammelt til moderne

Heinavanker, under ledelse af komponist Margo Kõlar, er en gruppe af nogle af Estlands fineste stemmer til udførelsen af tidløs musik, fra gammelt til moderne. De har rødder i liturgisk sang og renæssancepolyfoni, men gruppens repertoire rummer også arrangementer af tidlige estiske folkesange og runesange og hellige værker af samtidige som Arvo Pärt og Cyrillus Kreek. I Europa har Heinavanker været kendt på festival- og koncertsteder, samt radio i tre årtier, og gruppen har turneret i Europa, Sydamerika og Nordamerika med forestillinger og masterclasses.

Sange fra for 800 år siden

Legenden fortæller, at det danske flag (Dannebrog) faldt ned fra himlen i Estland (på den tid kendt som St. Marias Land, Terra Mariana på latin og Maarjamaa på estisk sprog). Det skete for 800 år siden, og de vil synge musik fra den gamle tidsperiode – gregoriansk sang, renæssancepolyfoni og estiske runesange. Billetter koster 150 kr. og kan købes via Ticketmaster.dk eller ved indgangen fra kl. 19.00.

Tid:
31. juli 2019 kl. 20:00 - 22:00
Sted:
Tersløse Kirke
Skellebjergvej 2
4293 Dianalund
Find vej:
Arrangementspris:
Kr. 150,-