Diana Radio

Diana Radio har lige siden vi åbnende  i 1986, altid bestræbt os på at yde den bedste service over vores kunder. Vi varetager mange forskellige opgaver lige fra vejledning og salg af Radio og TV, til reparation af alle former for elektronik.

Ole fra Diana Radio

Vi forhandler alle populære mærker inden for radio og tv, og har vi ikke lige det du søger står vi parate til at skaffe det hjem til dig. Vi tager sammen på kurser når ny teknik ser dagens lys indenfor Radio og Tv verdenen, for hele tiden at holdes os opdateret på hvad der sker.

Diana Radio forhandler alt indenfor radio og tvudstyr
Diana Radio forhandler alt indenfor radio og tv udstyr
Diana Radio reparerer alle former for elektronik

Har du et stykke elektronik der ikke opfører sig som det skal, tager vi gerne udfordringen op og undersøger om det er noget vi kan reparerer, hvilket det ofte er.

Kom ind i butikken og oplev forskellen på de forskellige fjernsynsteknologier
Kom ind i butikken og oplev forskellen på de forskellige fjernsynsteknologier

Hvis du ikke allerede har været inde i vores butik, skulle du tage at lægge din vej forbi, om ikke andet så for at opleve hvordan en radio/tv forretning kan se ud. Her kan du opleve forskellene på de forskellige fjernsyn og deres teknologier og samtidig få en ordentlig vejledning.

I Diana Radios butik har du mulighed for at se og afprøve før du køber
I Diana Radios butik har du mulighed for at se og afprøve før du køber

Vi kommer selvfølgelig også gerne ud og sætter dit radio og tv udstyr op hjemme hos dig, hvor vi også vejleder dig i hvordan dit nye udstyr fungerer. Har du købt fjernsyn hos os, indstiller vi det til at vise de bedste billeder.

Åbningstider
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
Torsdag13.00 - 18:00
Fredag13:00 - 18:00
Lørdag09:00 - 13:00
SøndagLukket
Diana Radio
Dr. Sells Vej 9
4293 Dianalund
Telefon: 58 26 55 69
Mail: info@dianaradio.dk