Klinik for Fodterapi v. Peter Demant

Peter Demant startede tilbage i 2006 i et mindre lokale i Dianalund Centret og fortsatte med at have klinik der indtil 2017, hvor kravene til at drive fodterapeutisk klinik ændrede sig. Derfor flyttede klinikken over til dens nuværende adresse på Sømosevej 42 A i mere rummelige og lyse lokaler.

Peter Demant er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut hvilket betyder, at han er i stand til at varetage forebyggende, behandlende, lindrende og rehabiliterende opgaver alene og i samarbejde med andre faggrupper. På den måde kan han også være med til at løse sundhedsfaglige opgaver.

Udvider hele tiden sin viden

Peter er i for tiden i gang med at opdaterer sin viden om diabetes. En diagnose der eksploderer, og hvor forskning og behandling af sygdommen er i en spændende udvikling. To dage om ugen sidder han i et ambulatorium på Næstved sygehus, og undersøger diabetes fødder og er dermed med til at forebygge amputationer. Steno som er samarbejde mellem Novo Nordisk Fonden og de danske regioner kører på landsplan et 3- årigt projekt, som jeg har valgt at være en del af.

Fodtest og vejledning

Peter har mulighed for i sin klinik, at udføre en fodtest af dine fødder, der kan afsløre begyndende nerve- og kredsløbsforstyrrelser og andre tegn på sygdomme.

Han vejleder også gerne i hvordan du selv kan være med til at passe bedre på dine fødder, både i form af det bedste fodtøj, motion, kost og pleje af fødderne.

Indlægsåler

Indlægssåler kan med ganske få korrektioner ændre din måde at gå på og dermed afhjælpe skavanker, der er opstået på grund af forkert fodstilling. Kig ind i butikken og hør nærmere.

Behandlinger og specialer

  • Fodbehandlinger
  • Klippe fingernegle
  • Sårbehandlinger
  • Bøjlebehandling med stål bøjle eller plastik bøjle.
  • Fodanalyse, hvor nerve- og kredsløbsproblemer i fødderne klarlægges.
  • Fodmassage á 15 minutters varighed, hvor velvære og kredsløbsfremmende behandling er i højsædet.
  • Paraffinbehandling til hænder og fødder. Specielt gigtramte kan have stor gavn af denne behandling, da led og muskler bliver blødgjorte, og sikre dermed mindre smertefulde bevægelser eller hel remission.
  • Hjemmebehandlinger til dem der IKKE selv kan komme på klinikken.

Foredrag

Peter kommer også ud og holder foredrag om blandt andet diabetes og gigt i relation til fodterapi samt kemofødder. I det hele taget holder Peter gerne foredrag om alt der relaterer sig til fødderne og evt. sygdomme i fødderne. Pris aftales individuelt.

Et besøg er måske nok

Går du og har bare lidt ondt i den ene fod, eller i begge, men tænker det nok går over, er det en god ide at bestille en tid til et behandlingseftersyn. Det kan sagtens være det er nok med en enkelt behandling. Ligesom bilen skal til eftersyn en gang imellem, er det også en rigtig god ide at lade dine fødder få en overhaling, du går trods alt rigtig mange kilometer på dem.

Kig forbi Peters hjemmeside på https://www.fodklinikken.dk eller ring på tlf: 61 78 43 01 og hør mere om dine muligheder, for at få dine fødder bragt tilbage til topform. Der kan altid findes en plads i kalenderen, hvis der pludselig skulle opstå noget akut.

Åbningstider
Mandag 11:00 - 19:00
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
Klinik for Fodterapi v. Peter Demant
Sømosevej 42 A
4293 Dianalund
Telefon: 61784301
Mail: fodklinik15a@live.dk