Nyt Syn

Nyt Syn er ejet af Dorte Mølgaard, som overtog butikken i 2005. Butikken blev iøvrigt bygget tilbage i 1977 ca fire år efter at Torvet, som det hed dengang, blev skabt. Butikken har lige siden eksisteret som optiker og brilleforretning. Sammen med Dorte står Trine og Katrine klar til hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller eller kontaktlinser til dig og dine øjne.

Trine, Dorte og Katrine

 

Det handler om  dit syn

Hos Nyt Syn i Dianalund vægtes faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt. På den måde kan vi sikrer dig det bedste syn. Både Dorte og Trine er ZEISS certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi har de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken.

Alt indenfor kontaktlinser

Vi har selvfølgelig alt indenfor kontaktlinser, et-dagslinser, 14 dages-linser, månedslinser og døgnlinser samt multifokale linser (flerstyrke-linser). Derudover arbejder vi også med hårde linser. Som det nyeste har vi også mulighed for at lave natlinser til de fleste nærsynede. Du kan læse meget mere om denne specielle linsetype lige her: Natlinser hos nyt syn.

Eget værksted

Hos nyt syn i Dianalund har vi eget værksted hvor vi selv indsliber alle brilleglas, og har dermed mulighed for at levere dine nye briller hurtigere, samt at tilpasse glasset lige præcis til dine ønsker.

Glade kunder er det vigtigste

Hos Nyt Syn i Dianalund tror vi på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os. Vi gør os derfor meget umage med at finde et netop det brillestel og det glas, der passer til dig.

Vi har mange forskellige mærker

Vi forhandler blandt andet nye danske mærker som Monoqool, Nine, Fleye, Prodesign, Masunaga, Tom Ford, Falvin, Blac og vi har selvfølgelig også solbriller fra blandt andet RaybanAddidas og RoundTen

Bering ure og batterier

Som noget nyt har Nyt Syn fået Bering ure til salg i butikken med et godt udvalg af forskellige modeller. NytSyn tilbyder også at skift batteriet i dit ur, som så muligt forsøges udført fra dag til dag.

Åbningstider
Mandag09:30 - 17:30
Tirsdag09:30 - 17:30
Onsdag09:30 - 17:30
Torsdag09:30 - 17:30
Fredag09:30 - 18:00
Lørdag09:30 - 14:00
SøndagLukket
Nyt Syn
Torvet 11 A
4293 Dianalund
Telefon: 58 26 43 10
Mail: dianalund@nytsyn.dk