Byrådsmøde holdes i multisalen

Udgivet den 7. juni 2017

Del denne nyhed

Byrådsmødet den 28. juni kl. 17.00 bliver afholdt i Multisalen på Holbergskolen, fordi der er så mange emner på dagsordenen der omhandler Dianalund og fordi der forventes at komme mere end 5 tilhører. Bland andet skal tages stilling til den endelige linieføring af den kommende omfartsvej rundt om Tersløse. Derudover skal det endeligt vedtages om DUR må bruge ekstra 150.000 til at financiere det sidste til kunstgræsbanen – dette forventes at være en formalitet. Der vil også skulle tages stilling til hvordan moderniseringen af området omkring borgerhuset og Dianalund Centret skal udforme sig.

Når byrådsmødet flytter
Sorø byrådssal har kun plads ganske få tilhører, derfor flytter byrådsmøderne ud til større lokaler hvis det forventes at der kommer flere eller mange tilhører. Derudover kan byrådet vælge at flytte mødet ud til nærområderne hvis der er flere punkter på dagsordnen der vedrører det pågældende område.
Endelig dagsorden

Den endelige dagsorden er ikke frigivet endnu, den vil være at finde på Sorø Kommunes hjemmeside lige her: http://soroe.dk/politik/dagsordener-og-referater. Du finder dagsordenen og efterfølgende referatet når tallet 28 i rækken JUN. er grøn.