Dianalund BY – Nyt nummer på gaden

Udgivet den 29. maj 2022

Del denne nyhed

Sommerudgaven af Dianalund BY – Byens Blad er på gaden og på vej i din postkasse. Her kan du blandt andet læse om den store entusiasme omkring Borgspillet i Ruds Vedby, som i år sætter deres musicalsucces “Dronning Ingrid” op. Se mere om borgspillet på deres hjemmeside: rudsvedbyborgspil.dk.

Drengerøve og revy

I Stenlille har man taget traditionen op igen med drengrøvsaften med streetfood, og så bliver der sat en revy op i anledningen af Stenlille kulturhus 10 års jubilæum.

Pinsemarked og MÆRK

Dianalund Centret holder Pinsemarked den 4. juni med kræmmere, Danmarks billigste nye danske kartofler og gratis Slush Ice til børnene. MÆRK Dianalund er tilbage i vanlig form startende med kulturnat hvor alle lokale kulturinstitutioner holder aftenåbent. Du kan MÆRKE Fritiden med alle hobbyerne og foreningerne om lørdagen den 4. og så er der FEST om aftenen På Banen. Det hele slutter grundlovsdag søndag den 5. juni, hvor Demokratiet bliver MÆRKET efter med paneldebat og taler fra 3 folketingspolitikere og en kandidat. Se også mere om det på dianakund.dk/maerk eller på facebook.com/maerkdianalund.

Holbergskolen, Tersløsegaard og Kunstnergaarden

Læs også den sidste del af historien om Holbergskolen hvor vi efterhånden er nået op til vores egen tid. Tersløsegaard har fået ny museumsinspektør der flytter ind på gården med mand og børn. Kunstnergården har endelig fået mulighed for, at gøre deres Cafe projekt færdig og kan nu officielt indvie Café Ellen den 17. juni.