Henrik Oscar Henriksen ApS

Livet er brolagt med udfordringer.

Har du problemer med rotter og andet kryb, der er ved at gøre sig klar til vintersæsonen under gulvbrædderne, har du en udslidt terrasse, har du fået et påbud om at omlægge kloakken, trænger buske og træer til at blive beskåret eller samler vandet sig i kælderen?

Så er det Henrik Oscar Henriksen du skal kontakte, vi har nemlig i mange år været med til at gøre Danmark grønnere. Med vores ekspertise og kloakautorisation på anlægsområdet, står vi også gerne til disposition med rådgivning, vejledning og tilbudsgivning på dette område.

Skal du også have noget brolagt

Vi sætter en store ære i altid at udføre et solidt stykke håndværk, alle kan være glade og stolte over. Vi holder meget af at nørde med opgaverne, så alt bliver perfekt. Vi tager os af alt indenfor anlægsgartner, kloakering og brolægning, Se flere billeder af udførte opgaver på vores hjemmeside eller facebookside.

Har du alger eller flisepest

Vi bliver ofte spurgt om gode råd mod plettede, alge eller svamperamte fliser på terrassen eller i indkørsel.
I den forbindelse anbefaler vi alle at læse dette link: Sådan kommer du flisepest, alger og oliepletter til livs, Skulle det stadig være helt galt, kan du altid kontakte os og få et godt tilbud.

Henrik Oscar Henriksen ApS
Industri Vest 19
4293 Dianalund

Telefon: 29260307
Mailadresse: brolagt@brolagt.dk