Skorstensfejeren i Sorø

Børge Petersen startede virksomheden Skorstenfejeren i Sorø i 2009 og beskæftiger i dag 4 svende. Vores svende er alle uddannet efter de nyeste teknikker inden for området. Herudover har virksomheden en lærling der selvfølgelig bliver grundigt oplært i alle facetter af faget, og til sidst men ikke mindst en kontordame til at holde styr på alle tidsbestillingerne, det daglige regnskab osv.​

Vi vil altid gøre vores yderste for at servicere dig på bedst tænkelige vis. Det gør vi ved hele tiden at være på forkant med udviklingen indenfor skorstenfejerfaget. Vi  sørger blandt andet hele tiden for at alle ansatte deltager i nye kurser indenfor området.

Garanti for kvalitet

Vi er påpasselige med at overholde vores aftaler om tider og priser, samtidig er sikkerhed og kvalitet i udførelsen af vores arbejde vigtigt. Virksomheden er medlem af Skorstensfejrlauget og er dermed underlagt deres kvalitetssikringssystem.

​Det betyder, at du er garanteret, at alle lovgivningsregler og krav bliver overholdt samtidig med, at alt bliver udført i højeste kvalitet.

Vi dækker hele Sorø kommune

Med mere end 30 års erfaring som skorstensfejer i Sorø og omegn er Børge Petersen et kendt ansigt i lokalområdet og har serviceret mange forskellige kunder gennem årene. Helt fra den gængse skorsten på enfamiliehuset til store varmecentraler.

Virksomheden har kontrakt med Sorø Kommune om servicering af alle skorstene i hele kommunen. Derfor dækker vi selvfølgelig også fra Ruds-Vedby og Dianalund, over Stenlille og Pedersborg mod Fjenneslev og Broby. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 57 84 47 47.

 
Skorstensfejeren i Sorø
Fulbyvej 4H
4180 Sorø

Telefon: 57 84 47 47
Mailadresse: soroekommune@skorstensfejeren.dk

Åbningstider
Mandag 07:00 - 16:00
Tirsdag 07:00 - 16:00
Onsdag 07:00 - 16:00
Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Akut kontakt
  •  Skorstensbrand
  •  Forgiftning
  •  Eksplosion

- Ring 112 -

Får du brug for en skorstensfejer kontaktes vi døgnet rundt via SMS på tlf.nr.: 30 65 11 75 Skriv venligst:
  1. Brand, Forgiftning el. Eksplosion
  2. Adresse
  3. Telefonnummer
Du vil hurtigst muligt modtage en opringning.