Filadelfia valgt til Årets Læreplads

Udgivet den 8. november 2017

Del denne nyhed

Syddansk Erhvervsskole har kåret Epilepsihospitalet Filadelfia til Årets Læreplads 2017. Adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen fra Filadelfia udtaler:

“Vi er meget stolte af prisen og glade for, at Filadelfia er med til at hjælpe et ungt menneske godt på vej på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt at lære i et trygt og godt arbejdsmiljø.”

Griner fra sin mave

Det er neurofysiologiassistentelev Cecilie Itenov, som har indstillet Filadelfia til prisen. Hun fremhæver:

“På Epilepsihospitalet Filadelfia har jeg de bedste kolleger, og jeg føler mig værdsat og hørt. Jeg får altid hjælp og støtte, når der er behov. Jeg har aldrig mere at lave, end jeg kan følge med, og der er tid til fordybelse. Jeg har et fantastisk arbejdsmiljø, og jeg griner nede fra min mave hver dag.”

Begrundelsen for valget

Syddansk Erhvervsskoles vicedirektør Anne Gammelby Lybecker begrunder valget af Filadelfia blandt de indstillede lærepladser:

“Det er en fantastisk iagttagelse Cecilie har gjort sig – at være så glad for at gå på arbejde hver dag, at man kan grine nede fra sin mave hver dag. Hvem drømmer ikke om det? At føle man er havnet det rigtige sted og på rette hylde. Ingen tvivl om at Cecilies begejstring for Filadelfia er dybfølt og oprigtig – det er blevet bemærket, og det har været afgørende for valget af Filadelfia som Årets Læreplads”

Fakta om Årets Læreplads
Danske Erhvervsskoler og Gymnasier kårer hvert år Årets Læreplads blandt indstillinger fra elever, der er i praktik eller har afsluttet deres uddannelse inden for samme kalenderår. Valget af Årets Læreplads bygger på følgende kriterier: Fagligt, kollegialt, ledelse, vejledning og socialt. Eleverne indsender deres indstilling til den skole, hvor de tager deres hovedforløb på, hvorefter skolen udvælger en kandidat, der sendes videre til den landsdækkende konkurrence om Årets Læreplads, som i år kåres den 23. november i København. Læs mere: http://aaretslaereplads.dk