Dianalund Fodbold Ungdoms Støtteforening (DFUS)

Hvem er D.F.U.S.?

D.F.U.S. står for Dianalund Fodbold Ungdoms Støtteforening.

Hvad laver D.F.U.S.?

D.F.U.S. støtter ungdomsafdelingen i Dianalund Fodbold, hvor overskud fra stævner m.m. går til at støtte op omkring arrangementer der relaterer til fodboldens verden. Det kan være tilskud til sociale arrangementer fx fodboldture, indkøb af træningsudstyr, tilskud til stævner m.m. D.F.U.S. indkøbte på et tidspunkt spillerdragter til alle ungdomsspillere i klubben, hvor man mod et lille beløb kunne købe sig en klubdragt. En klubdragt som klæder spillerne godt og giver en god reklameværdi for Dianalund Fodbold og hermed D.F.U.S.

De to store trækplastre er de to inde- og udendørsstævner, som løber af stablen hvert år.
Der er det store indendørsstævne Vibe Cup som strækker sig over 2 weekender, og her bliver der afviklet over 130 kampe hver weekend i løbet af Vibe Cup.
I pinsen bliver flagskibet PinseCup afholdt, hvor over 130 hold kommer og deltager i stævnet, med spillere fra det meste af landet.

I sognegården åbner D.F.U.S. dørene til sodavandsdiskotek for børn i klassetrinene 2 – 6 klasse.
Her bliver der spist sandwich, chips, slik og drukket sodavand. DJ’en sikrer, at der kan danses til fede toner af tidens musik med røg og lysshow.
Vi må heller ikke glemme, at der ved hvert stævne er flotte pokaler til alle fra U9 og nedefter. En ting der betyder meget for børnene i de små årgange.

Betydning for det frivillige arbejde?

Frivillige hjælpere er alfa omega for D.F.U.S., for uden dem kunne der simpelthen ikke afvikles de store stævner i byen.
Som frivillig hjælper optjener man penge til sit barns hold, sådan at de kan få en oplevelse ud af det.
Derfor, kære forældre, opfordres i alle til at støtte op omkring stævner og give en tørn som hjælper ved stævner.

Bestyrelsen i D.F.U.S.

Bestyrelsen er ”drivkraften” bag D.F.U.S. og tager sig af alt det praktiske bag om. Dette er alt lige fra opstart med holdtilmelding, organisering og planlægning af det kommende stævne, opstilling/nedpakning af stævner m.m.  Dette er et stort, men sjovt arbejde og kræver meget af den siddende bestyrelse.
Der er altid brug for hjælp med bestyrelsesarbejdet og det opfordres at alle, der har lyst, stiller op til medlem af D.F.U.S. bestyrelse.

Du finder deres hjemmeside på Facebook

Ønsker du at ansøge D.F.U.S. om midler kan dette gøres her

Ansøgningsskema hos D.F.U.S.

Dianalund Fodbold Ungdoms Støtteforening (DFUS) v/Finne Søndergaard
Sømosevej 50
4293 Dianalund

Telefon: 40 10 66 97
Mail: dfus4293@gmail.com