Henrik Nørgaard er nyt bestyrelsesmedlem i Dianalund Udviklingsråd

Udgivet den 9. marts 2018

Del denne nyhed

Henrik Nørgaard præsenterer sig således:

Jeg og min kone Dorte har boet på Færøvej 48 i 10 år. Vi kom fra Slaglille ved Sorø, hvor vi indtil i år driver selvstændig virksomhed som drivhusgartnere, men hvor vi nu er ved at lukke gartneriet ned. I mange år havde jeg ved siden af gartneriet ledelsesjobs i DSB, har derefter haft selvstændig konsulentvirksomhed og var i perioden 2007-2010 endvidere adm. direktør for Vestsjællands Lokalbaner/Regionstog (nu Lokaltog). Jeg lagde i fortsættelse heraf meget hjerteblod i den langvarige kamp for bevarelse af Tølløsebanen – som vi heldigvis vandt. Tølløsebanen er utrolig vigtig for Dianalund og lokalområdet.

Jeg er blevet fanget af arbejdet i DUR ved at have involveret mig i Byfornyelsesgruppen, der jo arbejder med udvikling af området omkring Borgerhuset, og hvor vi her i foråret er klar til at gennemføre 1. etape ”i marken”. Med denne indgang har jeg fået blik for den gode indsats, der på mange fronter udføres i DUR (og E-DUR) for udvikling af Dianalund – både fysisk, aktivitetsmæssigt og økonomisk – og jeg fik lyst til at melde mig som kandidat ved den netop overståede generalforsamling.

Jeg ser frem til arbejdet i den ny-sammensatte bestyrelse med Henriette Fosgerau som formand. Det tegner allerede godt, ikke mindst fordi vi jo bestemt ikke starter fra scratch.

Du kan se den samlede bestyrelse her: DUR’s bestyrelse

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk