Højvang søger nye medarbejdere

Udgivet den 20. april 2017

Del denne nyhed

Højvang søger 2 medarbejdere – se stillingsopslagene herunder


KEMIKER

Vil du have mulighed for at dyrke dit fag, og kunne du tænke dig at få rollen som eksperten på dit område? Her har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor udvikling og trivsel er i fokus, og hverdagen byder på faglige udfordringer og en stor berøringsflade.

Bliv en del af Højvang Laboratorier

Højvang Laboratorier A/S blev stiftet i 1999 af direktør Paw Nielsen og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere. Vores hovedsæde er i Dianalund på Midtsjælland, og derudover har vi en afdeling i Fredericia og en i Norge. Vi er et akkrediteret laboratorie og tilbyder kemisk, fysisk og mikrobiologisk analyse og prøvetagning af en række medier såsom jord, kompost, grus, sediment, slam, aske, slagger, vand, luft og materialer.

Stå for analyser og fordyb dig i dit fag

I denne stilling får du virkelig lov til at fordybe dig i dit fag; du kommer til at arbejde med analyser og med at udvikle og validere analysemetoder til laboratoriets afdeling for organisk kemi. Opgaverne er meget varierende, og du kommer til at:

 • deltage i køb af analyseudstyr samt kvalificering heraf
 • vedligeholde analyseudstyr
 • udarbejde og vedligeholde dokumentation
 • udføre frigivelser af analyser
 • gennemføre laboratoriearbejde i samarbejde med laboranter.

Få en bred berøringsflade

Du kommer til at indgå i vores team af kemikere bestående af 3 personer, der har direkte reference til produktionslederen. Men du skal også være med til at sikre vores kvalitetskontrol og kvalitetssikring, og du vil derfor indgå i et tæt samarbejde med både laboratorie-, kemikere- og kvalitetssikringsafdelingen og deltage i projekter på tværs af afdelingerne.

Det giver dig en meget bred berøringsflade, hvor det er dig, der er eksperten på dit område, som alle i virksomheden kommer til. Du supporterer produktionen og sikrer, at vores optimering og udvikling går i den rigtige retning.

Kort vej til ledelsen og fokus på medarbejdertrivsel

Organisationsstrukturen er flad, her er intet bureaukrati og en kort beslutningsproces, hvor du vil kunne se dine ideer blive ført ud i livet med det samme. Du bliver en del af en ung virksomhed i vækst, hvor medarbejdertrivsel og udvikling vægtes højt. Kulturen er uformel og kendetegnes ved et godt sammenhold og en villighed til at hjælpe hinanden i hverdagen. Derudover tilbyder vi nye bygninger og lyse lokaler samt en konkurrencedygtig løn med sundhedsordning og pension.

Relevant erfaring og gode samarbejdsevner

 • Du er uddannet kemiingeniør, cand.scient. eller har anden relevant, naturvidenskabelig baggrund.
 • Du har erfaring med kemiske analyser, GCMS og PC-styrede analyseinstrumenter.
 • Du kommunikerer flydende mundtligt og skriftligt på dansk.

Som person er du frisk på nye udfordringer og har en positiv tilgang til alle typer arbejdsopgaver, der måtte lande på dit bord. Da du skal samarbejde på tværs af afdelinger, er du teamorienteret og god til at samarbejde med forskellige faggrupper. Endelig smitter dit engagement af på dine kollegaer, og du er positiv og har en struktureret tilgang til dine opgaver.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Job@hmlab.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mehdi Javadi på 5824 2458 eller mja@hmlab.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 


 

LABORANT TIL AFTENVAGT

Vil du udføre analyser og sikre en optimal drift af vores analyseudstyr i aftentimerne? Her får du et job med stor grad af selvstændighed, faglige udfordringer og stor indflydelse på din dag.

Højvang Laboratorier

Højvang Laboratorier A/S blev stiftet i 1999 af direktør Paw Nielsen og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere. Vores hovedsæde er i Dianalund på Midtsjælland, og derudover har vi en afdeling i Fredericia og en i Norge. Vi er et akkrediteret laboratorie og tilbyder kemisk, fysisk og mikrobiologisk analyse og prøvetagning af en række medier såsom jord, kompost, grus, sediment, slam, aske, slagger, vand, luft og materialer.

Bliv en del af afdelingen for organisk kemi

Vi er en virksomhed i stigende vækst og har brug for ekstra hænder i vores GC- & ICP-afdeling, som udfører analyser omkring organisk forurening og tungmetal. Her står 15 kompetente kollegaer klar til at tage godt imod dig og byde dig velkommen til en inspirerende hverdag med mange faglige udfordringer.

Tag ansvar for analyser og maskiner om aftenen

Som vores nye laborant får du en stor portion selvstændigt ansvar, når du i aftentimerne tager dig af analyserne i afdelingen. Din vagt starter kl. 15, når du møder ind, og har et kort overlap med resten af dit team. Herefter er det dig, der tager over og ser efter maskinerne, frem til din vagt slutter kl. 23. I løbet af din vagt tager du dig af følgende opgaver:

 • prøveforberedelse og kvalitetsstyring
 • gaskromatografisk analyse og spektrofotometrisk/ICP-analyse
 • mikroskopi
 • databehandling og afrapportering.

Få grundig oplæring og gode kollegaer

Da det er dig alene, der står for analyserne i afdelingen i aftentimerne, er det vigtigt, at du er grundig og har et vis apparatflair. Men vi sørger selvfølgelig for, at du er klædt godt på til opgaven, og du bliver oplært i én analyse ad gangen. Selvom du er den eneste fra din afdeling, der arbejder i dette tidsrum, er du langt fra alene i huset. Her er altid liv, og i laboratoriet og i modtagelsen er andre kollegaer i gang med deres aftenvagt, så du kommer ikke til at mangle kollegialt selskab.

En social virksomhed

Du bliver en del af en rigtig god arbejdsplads, der byder på lækre nye bygninger, gode arbejdsforhold og dejlige, lyse lokaler. Kulturen er uformel og kendetegnes ved et godt sammenhold og en villighed til at hjælpe hinanden i hverdagen. Vi er meget sociale og kan godt lide at lave ting sammen uden for arbejdstid, måske har du lyst til at tage med ud at bowle?

Medarbejdertrivsel er noget, vi går meget op i, og det vil du også mærke i din hverdag, hvor folk er nede på jorden, organisationsstrukturen er flad, og samarbejde er i fokus. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn med sundhedsordning og pension.

Selvkørende laborant

Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du er uddannet laborant. Stillingen kræver, at du har en selvstændig tilgang til opgaverne og forstår dig på apparater. Derudover vil det være en fordel, hvis du er laboratorievant, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af nedenstående:

 • GC MS
 • GC FID
 • ICP
 • asbestanalyser.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Job@hmlab.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Meg Pedersen på 5824 2458 eller mpe@hmlab.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.