Indsamling til Flagalleen fortsætter

Udgivet den 24. juli 2021

Del denne nyhed

Den metode folkene bag flagalleen har anvendt er fundet ulovlig. Man har hidtil kørt med to trailere sat sammen efter hinanden igennem byen medens flagene er blevet sat op eller taget ned.

Det er i DURs bestyrelse besluttet at der skal findes en anden løsning, men den er desværre temmelig kostbar. Derfor er der startet en indsamling gennem opslag på Facebook, hvor der opfordres til at indbetale et beløb på enten:

  • Kontonummer til Sparekasse Sjælland-Fyn: 541289259
  • Eller Mobilepay: 46 02 60

Næsten halvdelen er allerede kommet ind

Det er allerede siden Facebookopslaget den 19. juli lykkedes, at indsamle næsten halvdelen af det beløb der menes, skal bruges til at anskaffe en ny trailer til formålet. Det præcise beløb endnu lidt uvist, da den endelig version af traileren ikke kendes, men der er talt om et beløb mellem 75.000 og 100.000 kr.

Så alle bidrag store som små er stadig mere end velkomne på ovennævnte muligheder. Hvis der bliver penge i overskud fra indsamlingen, går de til Flagalléen til indkøb af nye flag.

Hvordan så det egentlig ud?

Hvordan var det nu den der opsætning, der tidligere blev anvendt så ud? Herunder er lidt billeder/film fra nogle af de mange mange dage, de trofaste Flagalle folk var ude på gader og stræder og sætte flagene op til glæde for os alle.