Kom på inspirationstur i Naturpark Åmosen

Udgivet den 20. april 2023

Del denne nyhed

Sidste år afholdt Naturpark Åmosen i samarbejde med Roskilde Universitet inspirationstur i Åmosen. Det var en vellykket tur, og i år gentages succesen. Denne gang vil fokus være på Åmosens rige natur, og hvad man kan og skal med naturen. Der vil gøres stop hos lodsejere, møde laug der arbejder med naturparkens udvikling. Der bliver også besøgt lodsejere, der arbejder med forretningsudvikling i relation til naturparker, og besøgt vellykkede steder med eksempler på samarbejder mellem naturparker, lodsejere og erhverv. Til økonomisk gavn for alle parter. Alt sammen for at give inspiration, udsyn og ideer til at udvikle naturpark Åmosen i samarbejde og i øjenhøjde med borgerne.

Er du lodsejer eller servicerer du gæster/turister så sæt kryds i kalenderen til inspirationstur d. 10. maj 2023 fra kl. 14-20 rundt i Naturpark Åmosen. Der vil være fuld forplejning under arrangementet, og arrangørerne vil godt garantere, at det bliver en spændende tur. NB! Turen starter fra Fugledegaard.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Thomas Skou Grindsted på tskoug@ruc.dk efter ’først til mølle-princippet’ inden d. 3 maj.