MÆRK Dianalund sat igang

Udgivet den 4. juni 2019

Del denne nyhed

Dianalunds nye kulturelle uge, MÆRK Dianalund, kom godt igang i går med MÆRK Hobbyen

Mange forskellige hobbies

Omkring 30 glade og utroligt dygtige medborgere havde stillet op i borgerhuset for at vise deres respektive hobbies frem. Der er blev dagen igennem strikket, hæklet, vævet, kniplet, syet, lavet patchwork, smykker, orkis og glaskunst. Nogle sad også og lavede quilling og foldning af engle , andre igen viste til alle interesserede hvordan man støber lys.

Analog fotografering

Der var også mulighed for at opleve hvordan man fremstiller analog fotos, eller hvordan man brygger vin. En af de helt store klassiske hobbies fra tidligere, nemlig frimærkesamling var også repræsenteret med en flot samling fra 1800 tallet. Folkene bag MÆRK Hobbyen vil gerne benytte lejligheden til at sig tak til alle, som lagde vejen forbi og spurgte interesseret til de mange, der havde valgt at vise deres hobby frem.

Helt fra Korsør

Der var kommet besøgende helt fra Korsør og der var både unge som ældre. hvor stemningen dagen igennem var helt fantastisk.

Arrangørerne bag MÆRK Dianalund ser frem til de næste fire dage af festivallen, hvor dagen i dag byder på kulturnat over hele Dianalund. Du kan se mere om hvad der sker lige her: MÆRK Kulturen