Mærk Dianalund

Del denne side

MÆRK Dianalund er byens nye kulturelle begivenhed, som finder sted i uge 22 – fra fredag til søndag.

Her vil vi forsøge at samle byen om en række forskellige arrangementer i løbet af 3 dage, hvor vi sætter mangfoldighed og sammenhold i højsædet.

MÆRK Fritiden

Der findes mange hobbyfolk i byen, som du kan møde torsdag. Alt fra håndarbejde til ølbrygning. Vi sætter fokus på d

MÆRK Dianalund starter ugen ud med at mærke fritiden. Her har du mulighed for at prøve alle mulige former for hobbyaktiviterer og idrætsmulighder der tilbydes i Dianalund.Borgerhuset danner rammen om de mange fritidsaktiviteter, Dianalund byder på.Der vil både være hobbies og idrætsaktiviter. Fra glaskunst og nisser til spejdere, fodbold, håndbold og løbetræning.Kom forbi Borgerhuset torsdag fra klokken 15.00 – 18.00 og MÆRK Fritiden.

https://www.dianalund.dk/arrangementerne/maerk-fritiden/

MÆRK Kulturen

MÆRK Dianalund fortsætter ugen med at mærke kulturen. Det kommer til at foregår som kulturnatten, hvor vores kulturinstitutioner holder åbent om aftenen.Kulturinstitutionerne i Dianalund danner igen rammen om en kulturnat.Der vil være udstillinger og aktiviteter følgende steder: Borgerhuset, Lokalarkivet, Biblioteket, Filadelfias museum, Tersløsegård og Kunstnergaarden.

https://www.dianalund.dk/arrangementerne/maerk-kulturen/

MÆRK Grundloven

MÆRK Dianalund mærker demokratiet og får politikere ud til at fortælle om deres visioner.

Den traditionelle grundlovsfest er i år erstattet af en demokratidag, hvor du kan få en snak med partierne og lytte til talerne fra scenen. Kommunalvalget nærmer sig og derfor vil der også i løbet af dagen være debatter, hvor publikum får mulighed for at stille spørgsmål og deltage.

https://www.dianalund.dk/arrangementerne/maerk-demokratiet/

MÆRK Festen


Del dette arrangement

MÆRK Dianalund slutter af med en byfest oven på en masse politik dagen igennem.

Der er mad, øl og sodavand mens vores DJ sørger for at spille masser af god musik. Tag en tur i Cirkuslands forlystelser og nyd aftenen sammen med venner og bekendte fra byen.

https://www.dianalund.dk/arrangementerne/maerk-festen-i-dianalund/

Vi glæder os til at samles til nogle dage med fællesskab og god stemning.