Morten Buschmann på Sorø Bibliotek 24. november

Udgivet den 15. november 2016

Del denne nyhed

Buschmann fortæller om indhentere(agenter), misinformation, efterretningsvirksomhed. Og om, hvor særlig vigtigt efterretningsvæsenet er blevet i en tid, hvor krig har bredt sig til helt nye områder. En tid, hvor russiske agenter er lige så aktive, som under Den Kolde Krig. Buschmann kommer også ind på, hvordan han får idéer til bøgerne, hvilke kilder han bruger, og hvad realistiske plots betyder for hans samtids-thrillere.

Alt sammen krydret med morsomme, tankevækkende anekdoter om hans liv som musiker, journalist og efterretningsnørd.

 

Buschmann kort fortalt:


Morten Buschmann læser af UdstikkerMorten Buschmann har været ansat på Forsvarskommandoen – som jourhavende redaktør – under to krige/missioner – Afghanistan-krigen og piratmissionen ved Afrikas Horn. Har tavshedspligt – derfor spændingsromaner.

Bruger bl.a kilder i Forsvaret, Politiet, Centraladministrationen og politikere.

Bøgerne er ikke tørre efterretnings-tekster med gamle piberygende herrer.

Det er spændingsromaner med politik – og humor og erotik i passende doser.

Tænk efterretnings-Game of Thrones.

 

– Jeg lover, at besøget IKKE bliver en lang tung enetale omkring en tung voksdug, griner Morten, og siger om emnerne i sine bøger:

– Jeg tror ikke på konspirationsteorier. Men jeg trækker på de erfaringer, jeg har opnået i mit job i Forsvarskommandoen, i journalistverden og som musiker, fortæller Buschmann, der bor på Frederiksberg.