Ny trappe ned til kunstgræsbanen

Udgivet den 4. november 2017

Del denne nyhed

Der har siden byggeriet af kunstgræsbanen blev besluttet, været tanken at der skulle være en trappe oppe fra stadion og ned langs skråningen. Dette er endnu et af de små delprojekter der ikke har været finansieret af selve kunstgræsbyggeriet. Derfor skulle der også her findes frivillige og sponsorer, men som Henrik fra Kunstgræsgruppen fortæller, gik der mindre end 48 timer fra man efterlyste frivillige og sponsorer til UNiK Brolægning, brolagt.dk, Vognmand Mogens Jensen, Tølløse der leverede støbemix, og 6 mand fra DIF og oldboys holdet havde meldt sig. Sorø kommune har betalt for fliser og trappetrin.

De mødtes alle kl 7.30

Det tog kun 8 timer at etablere trappen og flisegangen fra alle mødte klokken 7.30 lørdag morgen til det hele stod klart. Der er endda blevet lavet en trekant så flisegangens hjørne bliver bredere og man dermed undgår der “skæres hjørne” henover græsset. Der mangler stadig det sidste arbejde med belysning ved trappen.

Kunstgræsgruppen takker endnu en gang for de gode frivillige kræfter der har været omkring hele arbejdet med at etablere kunstgræsbanen i Dianalund.