Nye visioner for fremtiden – artikel fra Dianalund BY, Byens Blad

Udgivet den 13. december 2016

Del denne nyhed

Jakob Storm, Holbergskolens skoleleder foran HolbergskolenJakob Storm vil integrere Holbergskolen bedre med Dianalunds institutioner. Han lover at levere engagerede lærere og håber, at byens forældre til gengæld med vilje til godt sammenhold.

Der er ny kaptajn på skibet, og kursen er lagt mod nye horisonter. Den nye skoleder på Holbergskolen, Jakob Storm, er hentet til Dianalund for at modernisere byens skole og øge muligheden for en varieret undervisning.

“Vi har rigtig mange dygtige elever på Holbergskolen og også elever med lidt større vanskeligheder af alle mulige grunde. Alle skal de tilgodeses. Det er tydeligt, at både forældre og elever stiller større krav til undervisningen i dag end tidligere. En af mine opgaver er at sørge for, at undervisningen er alsidig og tilgodeser både de mange, rigtigt dygtige elever, vi har, og alle de øvrige,” siger Jakob Storm.

Der er mange parametre for, hvordan en skole fungerer godt. I en nylig undersøgelse over landets folkeskoler, der samkørte alle parametrene, lå Holbergskolen i den bedre halvdel. Det er ok, men vi skal højere op, siger Jakob Storm.

 

Læs hele artiklen her: