Pakkeposten ændres i SuperBrugsen

Udgivet den 18. maj 2020

Del denne nyhed

SuperBrugsen har siden posthuset lukkede i Dianalund Centret varetaget mange af postfunktionerne. På grund af situationen omkring Covid-19 bliver der nu sat nærbokse op til højre for indgangen til flaskeautomaten. Herfra vil man kunne hente og sende pakker fra PostNord men også pakker leveret med Bring vil kunne hentes og sendes herfra.

Stop for ind- og udlevering i butikken

Hen over sommeren og senest med udgangen af august måned. vil SuperBrugsen Dianalund ikke længere tilbyde pakkepostind- eller udlevering i butikken. Dette gælder både fra PostNord, GLS pakkeshop.  

Brugsuddeler Jeanette Bang Jensen forklarer at ”Dette er ikke mindst for at begrænse kontakten mellem personalet og kunder og dermed undgå unødvendige smitterisiko jf. Covid19, men også med øje for at vi ikke stimler sammen inde i butikken. Det er for mig vigtigt at vi i denne tid handler og agerer ansvarligt. ”

Og hun fortsætter. ”Vi er lige nu i gang med at finde en afløser til pakkeudleveringen her i Dianalund, men hvem det bliver og fra hvornår er endnu uvist.”

Når SuperBrugsen har en afklaring vil de naturligvis melde denne løsning ud hurtigst muligt..