Den russiske butik i Dianalund Centeret

Udgivet den 24. januar 2017

Del denne nyhed

Der kommer stadig flere og flere butikker med mange forskellige specialvarer fra lande som Thailand, Tyrkiet og Grækenland i Danmark. I efteråret åbnede der en arabisk købmand i Dianalund Centeret og nu er der åbnet en købmand med blandt andet Lettiske, Litauiske, Russiske og Ukrainske varer, ligeledes i Dianalund Centeret.

Butikken åbnede i slutningen af december, og vil efter planen langsomt udvide deres sortiment, så de også breder sig ud i forlokalet af butikken der ligger ved siden af blomsterforretningen Ukrudten, og med Puls Fitness skråt overfor.

Dianalund ligger lige i midten

Indehaveren har allerede en butik i Vejle, men på sjælland skal man helt til Høje Taastrup, for at finde en forretning med lignende udvalg. Derfor faldt valget på Dianalund, da byen ligger midt imellem Slagelse og Holbæk, hvor der i følge personalet bor mange mennesker fra Ukraine og Tjetjenien.

Personalet fortæller de er blevet taget rigtig godt i mod i byen, med mange handlende, der syntes det er spændende varer. De fortæller ligeledes at alle  har været meget søde og hjælpsomme i forbindelse med åbningen af købmandsbutikken.

Lidt af udvalget i den russiske butik