Så kom der billeder på de nye bestyrelsesmedlemmer

Udgivet den 23. august 2020

Del denne nyhed

Dianalund Udviklingsråd nåede at afholde ordinær generalforsamling inden Corona lukkede hele Danmark ned. Der var desværre ikke nok til stede til den første generalforsamling til at tage stilling til ændringsforslagene til DUR’s vedtægter. Der kunne som følge af nedlukningen først indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i slutningen af juni. Her blev forslagene dog taget af bordet igen.

Du kan læse referaterne lige her: Generalforsamlingsreferater

Bestyrelsen blev endeligt konstitueret

Bestyrelsen kunne først endeligt konstitueres efter at alle forslag til den ordinære generalforsamling var blevet behandlet. Derfor blev bestyrelsen først sammensat efter den ekstraordinære generalforsamling.

Bestyrelsen har nu holdt sit første møde, hvor der også blev tid til at få taget billeder af de nye medlemmer. Det drejer sig om Annika Egeskov som er ejer af fodplejeklinikken Hos Annika i Dianalund Centret som er valgt som nyt medlem for erhvervsområdet i stedet for Charlotte Hjerpsted (Skoringen). Som repræsentant for institutionerne er Bo Breuning Depner fra Dianalund Kirker valgt og Annika Willer Olsen og Vanesa Aloisio er begge valgt som borgermedlemmer.

Du kan se hele bestyrelsen lige her: DUR’s Bestyrelse