Y’s Men´s sælger lotteri julekalender

Udgivet den 23. november 2016

Del denne nyhed

Y’s Mens Club sælger lotteri forklædt som julekalender igen i år. Klubben overlader det dog i stor udstrækning til børn og unge fra spejderkorps, idrætsforeninger og lignende at sælge kalenderne på gaden eller ved dørene mod at få del i overskuddet.

55.000 Julekalendere


Ca. 60.000 kalendere blev solgt i 2014, og  giver et nettooverskud på 1,5 millioner kr. på landsplan, i år er der trykt 55.000 ekemplarer. Klubberne og de unge, der sælger, får en god indtægt. Overskuddet fra produktionen deles med en tredjedel til Region Danmark – til brug ved international ekstension i Central- og Østeuropa – og to tredjedele til Y’s Men´s Club. Her bruges pengene blandt andet til at støtte det lokale KFUM og KFUK.

Annette Carlsen har også i år tegnet julekalenderen


Siden 2009 er det Annette Carlsen, der har lavet årets julekalender.  Annette har tegnet en kalender med mange landskendte politikere og andre, der er sat i morsomme og højaktuelle situationer.

Kalenderne er lavet som et lotteri, hvor der bag nogle af lågerne gemmer sig en gevinst. 

Gevinsterne er gavekort er til butikker i Dianalund Centret på hver 200,-. Derudover er der kontakt pengepræmier på 3 stk. á 5.000,- og 5 stk. á 3.000,-

Overskuddet fra salget bliver opgjort efter jul og fordelt til lokale formål, herunder selvfølgelig spejderne der har været med til at sælge dem.

Kalenderen koster 35,- stykket.